Velkommen til Amobil v3

I dag lanserer vi Amobil i splitter ny innpakning. Nettsiden har fått et nytt design, som skal være friskere og mer behagelig for øyet. Samtidig har vi gjort flere grep for at siden skal bli enklere å bruke. Nedenfor kan du lese om de mange forbedringene.

A) Bedre testoversikt
En av de største nyhetene er den nye testforsiden vår. Her kan du finne modellen du er ute etter - før du har lest en eneste test.

Tanken vår har vært at du skal slippe å måtte vade gjennom alle testene våre for å finne rett telefon. I stedet kan du nå bruke testforsiden til å finne de modellene du har interesse av. Vil du ha en 3G-telefon til under 4000 kr, huker du av for det. Eller kanskje du vil ha en telefon med radio til mellom 1000 kr og 2000 kr? Kryss av, og søket filtrer automatisk ut de telefonene som ikke er aktuelle for deg.

Du kan også sortere telefonene. For eksempel kan du sortere listen slik at de billigste telefonene kommer først i oversikten.

B) Tester av MP3-spillere og spill
Søstersidene våre tester mye som er aktuelt for deg som leser. Nå kan du finne mye av dette stoffet her på Amobil. Vi har blant annet fått vår egen samling av tester av MP3-spillere. Vi har også fått på plass tester av spill for PSP, Nintendo DS og N-Gage.

C) Nytt diskusjonsforum
Det er kun to uker siden vi oppgraderte forumet vårt til versjon 2.0. Nå har vi sydd det nye forumet inn i designet vårt. Skrikende blå farger har måttet vike for mer rolige gultoner.

Det nye forumet er bredere enn før. Det betyr at du kan poste bredere bilder, og lettere holder oversikt over trådene du leser. Det har også blitt mulig å føre sin egen blogg.

Vi har også gjort det lettere å finne frem til gamle tråder. Forumet vårt har nettopp passert 5 millioner innlegg, og her skjuler det seg store mengder nyttig informasjon. En ny søkemotor skal gjør det enda lettere å finne frem i dette materialet.

D) Økt lesbarhet
Et viktig mål har vært å gjøre det nye designet vårt lettere å lese. Vi har bevisst brukt større skrift og sterkere kontraster. Friskere farger skal bidra til at siden ikke blir så dyster og tung å lese. Vi tror at det skal gjøre det enda hyggeligere å lese nyheter, artikler og tester på Amobil.

E) Mer kreativ bildebruk
Et bilde sier mer enn tusen ord. Det vil vi ta enda mer hensyn til. Forsiden bruker nå mye større og mer romslige ingressbilder. En bredere midtkolonne åpner også for å bruke større bilder og fotografier inni artikler.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen