Velkommen til nye Teknofil
Teknofil

Velkommen til nye Teknofil

Helt ny design og en rykende fersk nyhetsstrøm.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er med glede og en stor dose ydmykhet at vi viser frem Teknofil.no's nye utseende. Dette er et prosjekt vi har startet på som fortsatt er under arbeid, men som vi vil jobbe oss ferdig med i løpet av sommeren.  

Vi har ikke bare oppdatert utseendet til å matche søstersidene med rene linjer og flat design, men også lagt til et helt nytt område. I tillegg kan vi med glede presentere vår helt nye nyhetsstrøm, som vi har valgt å kalle «Teknosveipet». 

Teknosveipet vil bli jevnlig oppdatert igjennom hele dagen med rykende ferske nyheter fra IT-verden, presentert på en kort og lettfattelig måte. På denne måten vil du alltid kunne finne de nyeste og mest spennende nyhetene direkte her på Teknofil, og raskt få oversikt over alt det viktige som skjer i en hektisk nyhetshverdag. 

Den oppdaterte nyhetsstrømmen vil fortsette å ligge i høyre kolonne når du trykker deg inn i en nyhet, og vil gjøre det lettere for deg å bla tilbake til eldre nyhetssaker du kanskje gikk glipp av. 

Nye Teknofilhar fått en helt ny nyhetsstrøm på høyresiden, som vil oppdateres fortløpende med ferske nyheter.
Nye Teknofil har fått en helt ny nyhetsstrøm på høyresiden, som vil oppdateres fortløpende med ferske nyheter.

"Nye" Teknofil

Så, hvorfor trenger vi en helt ny nyhetsstrøm? Vil Teknofil bli et helt nytt nettsted? Det korte svaret er "ja", det blir annerledes. Vi benytter den nye designen og den nye tjenesten til å gå tilbake til røttene våre, hvor vi dekket alt fra mobiltelefoner, dingser og programvare til større IT-nyheter og trender.

Vi vil ikke lenger begrense oss til kuriosanyheter, men skrive nyheter om alt det spennende vi ser på nettet, så fort vi finner det. Vi vil gi deg kunnskapen vi sitter på så fort vi kan, slik at du slipper å tråle igjennom drøssevis av nettsider for å få med deg dagens store hendelser.

Gi oss tilbakemelding!

Dette er bare første steg i å endre Teknofil i en spennende retning, og vi håper du vil være med på ferden. Dette er ikke et ferdig produkt enda, men vi klarer ikke å holde det tilbake lenger. Vi har gledet oss til å vise frem den nye designen, nyhetsstrømmen og vår nye profil, og vi håper du liker det vi er i ferd med å bli.

For at vi skal kunne bli så bra som mulig, trenger vi din hjelp. Vi vil høre hva du liker, hva som kan forbedres og hva som ikke fungerer i det hele tatt.

Du kan enten gi din mening i kommentarfeltet nedenfor, eller ved å sende oss en e-post på tips-adressen vår.

Ikke fått prøvd den nye forsiden enda?
Gå til forsiden nå!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen