Kommentar

Velkommen til nye Tek.no!

Vår nyoppussede portal er blitt bedre enn noensinne.

Det er en glede å få ønske deg velkommen til nye Tek.no. Det du ser rundt deg er resultatet av ni måneder med jobbing. Ikke bare med ny design, men også med hele rammeverket som ligger under sidene våre.

Hva er Tek.no?

Siden du er inne på nå er selve portalen inn til Tek-nettverkets nettsider. Her spretter det opp mellom 20 og 30 saker daglig fra Hardware, Gamer, Amobil, Mobilen, Akam og Teknofil.

Stikker du innom Tek.no er du alltid oppdatert på hva som skjer innen teknologiens verden. Du kan lese nyheter, få rykende ferske tester og anmeldelser, og lære om hvordan du bruker produktene du allerede har hjemme.

Så, dersom du er interessert i spill, nettbrett, mobiltelefoner, datamaskiner, kameraer, og andre spennende nye duppeditter er dette en side du bør besøke ofte.

Hver dag finner vi de beste tilbudene i norske nettbutikker.
Hver dag finner vi de beste tilbudene i norske nettbutikker.

Dette er nytt

I ansiktsløftet har vi innvilget mye mer boltreplass til det redaksjonelle stoffet, slik at det blir en bedre balanse mellom annonser og innhold. Mye "dødkjøtt" er kuttet bort for å gjøre siden mer oversiktlig. Toppmenyen er nå kuttet ned til de fire punktene som 95 % av de besøkende bruker, mens resten er lagt inn i en egen A-Å-meny.

Bildene som tidligere stod på høykant vises nå i breddeformat. Dette sørger for at også de små sakene får en god presentasjon på Tek-forsiden.

Ved siden av toppsaken har vi plassert en rankingliste over de produktene leserne søker mest på i Prisguide. Skroller du litt nedover på siden finner du en en egen karusell der du kan bla gjennom alle produkter vi har anbefalt i det siste. Litt lenger nede ligger "Dagens beste tilbud", som viser deg de produktene som har falt mest i pris det siste døgnet.

Klikk på bildet for å besøke nye Tek.
Klikk på bildet for å besøke nye Tek.

Og flere spennende nyheter kommer snart. Her er det bare å følge med i tiden framover.

Hva synes du?

Liker du nye Tek.no? Er det noe vi burde gjøre annerledes? Vi vil gjerne høre din mening!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen