Velg ringepris selv

Alternativ tekst mangler

På fredag lanserte Telenor et nytt konsept for kontantkort. Nå kan Telenors kontantkunder velge hvilken pris de vil ha på tekstmeldinger og samtaler.

Operatøren legger opp til tre forskjellige prisplaner på kontantkort. Du kan velge å få billigere ringepris, og betale 79 øre til fasttelefon og mobil, og 69 øre for SMS. Om du sender mange meldinger, kan du velge billigere SMS, og få en stykkpris på 39 øre per melding. Til gjengjeld betaler du 1,49 kroner til fasttelefon og 0,99 kroner til mobiltelefon.

Disse to prisplanene har imidlertid en abonnementsavgift på 99 øre pr døgn. Det betyr at det blir trukket nesten 30 kroner i måneden fra ringekontoen din når du velger billigere SMS eller ringetid.

Hvis du ringer mest på kvelden og i helgen, kan du få billigere ringetid i disse periodene. Minuttprisen blir da 99 øre til både fasttelefon og mobil, og 69 øre for SMS. Denne løsningen har ingen dagspris.

Pristilbudene gjelder alle kontantkortkunder hos Telenor, inkludert Djuice. Du kan endre prisplan inntil fire ganger i måneden.

Det kan imidlertid være greit å merke seg at du må betale et tillegg på 50 øre for å ringe andre mobilnett, slik at du som velger for eksempel billigere ringepris må betale 1,29 kroner for å ringe til Netcom-nettet.

Mer informasjon finner du hos Telenor Mobil.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen