Veien videre

Akam fortsetter, tross tapet av Erik.

Som flere kanskje allerede har fått med seg, har Erik valgt å slutte i Akam, og selv om undertegnede synes det er umåtelig trist å miste en så god kollega gjennom mange år, går livet videre. Erik og jeg kommer neppe til å slutte å utveksle dårlige vitser eller grave oss ned i inngående nerdediskusjoner bare fordi vi tilfeldigvis ikke lenger jobber samme sted.

Men hva skjer med Akam?

Vi har mistet en faglig sterk ressursperson som har hatt Akam-roret i en årrekke, og det vil selvsagt merkes. Samtidig vil Akam som side fortsatt eksistere, publisere og utvikle seg. Det er tross alt først og fremst brukerne som utgjør Akam.

Vi har mange planer, tanker og idéer for Akam, men også mange hjul som kjepper lett kan finne veien inn i. Vi vil derfor ikke komme med konkrete løfter her, men områder vi gitt ressursene vil forsøke å prioritere fremover er for eksempel disse:

  • Gjøre tester, nyheter og guider mer tilgjengelige for mannen i gata, uten at det går ut over entusiastene, som er vår kjernegruppe av lesere.
  • Videreutvikle vårt samarbeid med DIWA-Labs, slik at vi i fremtiden vil kunne teste flere kameraer og objektiver.
  • Strømlinjeforme testmaler og -prosedyrer slik at det blir raskere og mer effektivt å teste fotoutstyr uten at det går ut over kvaliteten på testene.
  • Utvide vårt tilbud av guider som hjelper folk å bedre utnytte fotoutstyret de allerede har kjøpt, og finne ut hva annet de trenger for å få mest mulig fotoglede av det.
  • Utvikle både nye og eksisterende samarbeidspartnere for stoffutveksling, slik at stadig flere lesere kan oppdage Akam og Tek-nettverket.
  • Sist, men ikke minst bidra så godt vi kan med å videreutvikle et blomstrende og aktivt amatørfotomiljø i Norge, gjennom veiledning, tilrettelegging og inspirasjon.

Akam ønsker sin avtroppende fagredaktør alt godt, og ønsker lykke til på ferden videre!

Are Thunes SamsonsenPåtroppende (konstituert) fagredaktør
Are Thunes Samsonsen
Påtroppende (konstituert) fagredaktør

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen