Vaskbare hodetelefoner

Musikk er noe vi har med oss overalt, også under for eksempel en joggetur. Ingenting er mer inspirerende en noen velvalgte “adrenalintoner” i det oppoverbakken nærmer seg. Ulempen kan ofte være øreplugger og klokker som ikke sitter skikkelig – og om økten har hard blir innsauset med svette.

Philips lanserer nå hodetelefoner med vaskbare ørepropper. Med en lav vekt er hodetelefonene laget med mål for øyet å være komfortable og stabile – godt egnet som en trofast følgesvenn på trening.

- De nye hodetelefonene er laget av vannavstøtende materiale og er svettesikre. Dermed kan man trene intensivt og samtidig være sikker på at hodetelefonene holder seg på plass, forteller Max Hellström i Philips Consumer Lifestyle.

Antibakterielle
For at du skal få maksimalt ut av treningen med lyd på ørene har Philips laget noen propper som tilpasses brukeren automatisk og reduserer lydlekkasje. Proppene er også behandlet med en antibakteriell overfalte slik at bakteriene aldri vil bli værende på hodetelefonene.

- Dekslene og høreproppene inneholder et antibakterielt middel som dreper de vanligste bakteriene innen 24 timer. Du kan være helt trygg på at øretelefonene forblir rene og de vil ikke kunne føre til infeksjon, avslutter Hellström.

Tre sportsmodeller


Sportshodetelefonene blir å finne i tre varianter. SHQ1000 er et par ørepropper som er svette- og regnsikre, samt antibakterielt beskytende ørepropper i tre størrelser. Prisen på disse er veiledende 199 kroner.


Mellommodellen i sportsserien er SHQ3000 som er en justerbar ørebøyle. Bøylen er svettesikker og vanntett, og det medfølger et pustende sportshylster for enkel oppbevaring. Det medfølger tre forskjellige størrelser silikonørepropper og den veiledende prisen på disse er 349 kroner.


Toppmodellen i sportsserien er SHQ4000. Modellen er en fleksibel og lett nakkebøyle som gir god passform. Det medfølger tre silikonørepropper i tre forskjellige størrelser og bøylene byr på kraftigere stereolyd – drivstoff for treningsøkten. Bøylen kommer med ensidig ledning og er svettesikker og vanntett. Den veiledende prisen på denne modellen er 449 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen