Varsling om restrukturering av foto/video-forumet

Foto/video-forumet har vært uforandret ganske lenge, mens fotoverdenen har forandret seg ganske mye på denne tiden. Derfor har undertegnede innsett at det er på tide med en justering av forumstrukturen, og denne vil bli iverksatt i løpet av et par uker.

Det blir ingen radikale forandringer, men noen justeringer må til. Mange av forandringene er rene navnebytter, noen kategorier slås sammen, mens andre fjernes fordi de ikke anses som spesielt relevante eller at aktiviteten har vært så lav at det ikke er formålstjenlig å la kategorien ta opp plass i hierarkiet.

Har du noe på hjertet - rop ut på Diskusjon.no!
Har du noe på hjertet - rop ut på Diskusjon.no!

Det er noen forandringer brukerne bes legge spesielt merke til. Det opprettes nå en ny kategori for kjøpehjelp for kamera, og det opprettes en ny kategori for fotorelatert datautstyr. Disse vil få egne kategoribeskrivelser som bør leses nøye før du skriver innlegg her!

Brukerne har blitt invitert til å delta i prosessen med ny struktur i denne forumtråden. Her kan du også se hele den nye strukturen, med begrunnelser for forandringer. Det er ikke for sent å komme med innspill, men undertegnede kan naturligvis ikke lov at alle forslag blir tatt hensyn til.

Dersom du bare har lest på forumet, men aldri skrevet før, kan du registrere deg her. Da kan du være med å bidra til at et godt forum blir enda bedre! Forumet er dessuten mye mer enn bare diskusjon av artikler og foto/video-forumet, på Diskusjon.no kan du diskutere det meste mellom himmel og jord.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen