Varsler om oppdateringer

Det danske sikkerhetsselskapet Secunia har sluppet en betaversjon av et program som varsler deg når et program trenger en sikkerhetsoppdatering.

Programmet heter "Personal Software Inspector" (PSI) og skal dekke rundt 4 200 programmer. Det sjekker programmene på PC-en og klassifiserer dem enten som "insecure", "end-of-life" eller "up-to-date".

Dersom en sikkerhetsoppdatering blir sluppet for et bestemt program dukket opp et sprettoppvindu i høyre vinduet på skjermen ("system tray"), for å informere brukeren. Videre får brukeren muligheten til å laste ned oppdateringen via en lenke.

Secunia ordner denne informasjonen ved å overvåke nettsidene til produsentene av programmene, informasjonen legges i en database som sjekkes regelmessig.

Last ned

"Personal Software Inspector" (PSI) Beta kan lastes ned fra psi.secunia.com, men vær klar over at dette er en prøveversjon og derfor kan være ustabil.

PSI skal i utgangspunktet foreløpig kun støtte Windows 2000 SP4, XP SP2 og Windows Server 2003. Vi installerte imidlertid betaversjonen uten problemer under Vista, og det fungerte som det skulle.

(Kilde: PC World.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen