Varsler deg når du går fra mobilen

Et japansk selskap er i ferd med å utvikle en liten sak som skal varsle deg dersom du forlater mobilen din, skriver The Inquirer.

Dingsen fungerer slik at den kommuniserer med og registrerer hvorvidt mobilen din befinner seg innenfor en radius av fem meter. Idet mobilen beveger seg utenfor denne radiusen, vil innretningen varsle deg enten med lyd eller vibrasjoner.

Utfordringene med et slikt apparat er åpenbare nok. For det første kan man saktens spørre seg hvorvidt det er lettere å huske dingsen enn mobilen, ettersom du alltid må bære rundt på medhjelperen din for at den skal noen funksjon. Kanskje telefonen kan varsle deg dersom du er i ferd med å gå fra dingsen?

Det må den nesten, hvis ikke står du i fare for å irritere omgivelsene dine. For hva skjer idet du har husket mobilen, men glemt igjen dingsen i jakkelomma på kontorstolen eller i klesskapet i gangen?

Nemlig. Da kan det være noen ringer deg for å fortelle at det er et eller annet instrument som lager leven på plassen din, og at du må komme tilbake og få skrudd av uvesenet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen