Vant du siste uken i julekalenderen?

Vant du siste uken i julekalenderen?

Vi har kåret vinnerne av de siste fete premiene i årets julekalender.

Julaften har kommet og gått, men vi er likevel ikke helt ferdige med å dele ut gaver. Vi har nemlig ikke sendt ut premier for siste uke av adventskalenderen ennå. Nå kan du finne ut om du har vunnet.

Luke 19

Bak luke 19 skjulte det seg en mobiltelefon. Vinneren av en Motorola XT910 Razr heter Simen Hansen.

Luke 20

Årets andre GPS fra TomTom skjulte seg bak luke 20. Det er ikke hvilken som helst GPS det er snakk om, men en GPS med stemmen til Jeremy Clarkson fra BBC-programmet Top Gear. Sjur Even Aunmo stikker av med denne premien.

Luke 21

Sony Ericsson lanserte Xperia Arc tidligere i år. I høst dukket det opp en oppdatert utgave med kraftigere innmat. Arc S skjulte seg bak luke 21, og det er Renate Reuther som stikker av med premien.

Luke 22

I luke 22 av kalenderen vår kunne dere vinne et års forhåndsbetalt abonnement på Mobilt Superbredbånd M fra Telenor. Vi oppdaget underveis at et av spørsmålene i denne konkurransen var forvirrende – Telenor har nemlig byttet lommeruter siden vi testet løsningen. Dermed var det to riktige svar på et av spørsmålene. Vi deaktiverte derfor spørsmål nummer to under trekningen. Vinneren ble Jens Petter Dingtorp.

Luke 23

På lille julaften var det mulig å vinne Nokias kliss nye Lumia 800. Den første Nokia-telefonen i historien med Microsofts nye Windows-menyer. Vi gratulerer Rasmus Kristensen med premien.

Luke 24

Samsungs Galaxy Note var en av de definitive verstingpremiene i årets adventskalender. Kjell Bjorheim svarte riktig i konkurransen og vinner kalenderluke 24. Vi gratulerer.

Alle vinnerne blir kontaktet via e-post.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen