Vant du GPS-en fra Mio?

I konkurransen ”Har du det beste mobiltipset?” satt vi ingen andre krav til tipset enn at det skulle ha noe med mobil å gjøre. Vi understreket imidlertid at de tipsene som hadde en klar nytteverdi eller underholdningsverdi for andre mobilbrukere ville stille sterkest i vår vurdering – og påfølgende premiering. Mange har deltatt i konkurransen, men en stor del av svarene dreier seg om funksjoner/egenskaper de gjerne skulle sett på sin mobil. Andre tips var så teknisk avanserte at selv relativt erfarne mobilbrukere ikke ville hatt mulighet til å dra nytte av dem.
Disse to faktorene talte til fordel for de av dere som sendte inn enkle – men nyttige – mobiltips som kanskje vil bedre mobilhverdagen til enkelte av våre lesere.
1.-premie: Mio Moov Spirit Flat Europe GPS
Vinneren er Hans Olav Myklebust.
Hans Olavs mobiltips:
Last ned og installer portable applikasjoner direkte på minnekoret eller på internminnet på mobilen. En god og kjent side som tilbyr portable applikasjoner av kjent og bra programvare er PortableApps.com . Dette bruker jeg ofte da jeg kan koble mobilen opp mot nettcaféer/bibliotek sine PC-er med en USB-kabel, og både ha en minnepinne samtidig som jeg får kjørt Openoffice.org og Pidgin direkte fra mobilen, noe som lagrer ingen eller få spor på maskinen jeg låner. Stoler ikke alltid på at bibliotek-PC-ene er fri fra ormer og virus.
2.- og 3.-premie: Minnepakke fra SanDisk –microSDHC-kort (16 GB), Memory Stick Micro M2-kort (16 GB), Extreme CruzerContour USB-minnepinne (8 GB)
Vinnerne er Ida Lindholm og Christopher Ottesen.
Idas mobiltips:
For å unngå unødvendig gebyr i forbindelse med sjekk av defekt mobil på verksted - undersøk mobilen på egenhånd for fuktskader. Fuktskader er aldri lønnsomt å reparere, og er mobilen fuktskadet kan du måtte betale for undersøkelsen. Mobiltelefoner har fuktindikatorer – sjekk om disse har slått ut på fukt (Da er indikatorbrikken rosa, journ.anm.). Vanligvis sitter indikator på selve batteriet eller i batterihuset. Har du en mobil som ikke virker som den skal, forsøk alltid programvareoppdatering før du sender inn mobilen til verksted.
Christophers mobiltips:
Tipset mitt er Nokias "Hand Writing Calculator", en kalkulator hvor du selv setter opp stykket. Du setter det opp på samme måte som du ville gjort i matteboka. Det vil si at du kan skrive in for eksempel ”5+6=?” på touch-skjermen, men det virker også med mer avanserte regnestykker. Mer info --> http://betalabs.nokia.com/betas/view/handwriting-calculator
(Vinnerne vil bli kontaktet omgående på oppgitt e-post-adresse.)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen