Vant du filmgavekort?

Den svenske filmtjenesten Headweb ble nylig lansert i Norge. Her kan du leie filmer på nett til 19-, 29- eller 39 kroner per stykk – samt at du har tilgang til over 200 gratisfilmer produsert mellom 1930-1975. I vår sniktest av Headweb havnet overkommelig pris, greit utvalg av filmer, stabil tjeneste, lyd- og bildekvalitetet på høyde med DVD, og enkelt brukergrensesnitt på plussiden, men vi var mindre fornøyd med søkemulighetene (samt at den norske utgaven innholdt en rekke svenske ord og formuleringer).
I vår Headweb-konkurranse kunne du vinne et av ti filmpass – til én film – ved å være blant de fem første eller de fem siste som sendte inn riktig svar på to enkle spørsmål. Men hovedpremien var derimot 10 x kampanjekode á 200 kroner som kan brukes hos Headweb.

Spørsmålene vi stilte var:
Spørsmål 1:
 Hvilke to filmer fra 90-tallet topper ”Best Rated”-listen hos Headweb for øyeblikket?
(svar: The Matrix og Forrest Gump)
Spørsmål 2:
Hvilken funksjon kunne med fordel vært bedre hos Headweb, ifølge vår sniktitt?
(svar: søkefunksjonen)
Når vi ser på antall respondenter med riktig svar, kan det virke som om vi la lista litt for lavt denne gang. Ti vinnere har blitt tilfeldig trukket ut og vil motta hver sin Headweb kampanjekode til en verdi av 200 kroner på e-post i løpet av dagen.
Vinnerne er: T. Dahl, H. Christensen, K. Knævelsrud, G. Bråten, AK. Qvam, K. Røstgaard, R. Andersen, T. Haaland, S. Holberg og ADM. Rønning. Gratulerer!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen