Fra venstre: Rolf, Jørgen, Claes og Vegar
Konkurranse
Fra venstre: Rolf, Jørgen, Claes og Vegar (Bilde: En eller annen amerikaner)

Vant du i CeBIT-konkurransen vår?

Vi har endelig funnet ut hvem som fikk flest skritt registrert på CeBIT.

I forbindelse med årets CeBIT kjørte vi på med en konkurranse der du skulle gjette hvem av oss som fikk registret flest skritt i løpet av CeBIT. Tellerne skulle være på fra vi startet og til det hele var ferdig.

Vegar brukte en egen skritteller, mens vi andre brukte en app på telefonene våre. Det skulle raskt vise seg at dette var en kamp mellom apper og den vanlige skrittelleren. Skrittelleren fungerte nemlig knirkefritt, mens appene hoppet over hvert andre eller hvert tredje skritt. Vegar hadde fått registrert like mange skritt som oss andre tilsammen allerede på veien ned til frokosten den første dagen, dette stinket.

  • Claes fikk 13 prosent av stemmene
  • Jørgen fikk 23 prosent av stemmene
  • Rolf fikk 25 prosent av stemmene
  • Vegar fikk 39 prosent av stemmene

Som om forskjellen mellom apper og skritteller ikke skulle spille inn så bedrev undertegnede med skitne triks. Siden Vegar lå så godt an etter første dag tok jeg like godt telefonen med på løpetur, jeg holdt meg da innenfor konkurransens ordlyd? Der kom appen mer til sin rett og fikk registrert flest skritt den dagen. Vegar lå fremdeles foran sammenlagt, mens Jørgen og Claes hadde gitt opp hele greia.

Siste dagen ble det litt mer surr. Mens Vegar la igjen skrittelleren på hotellrommet på kvelden, hadde vi andre hadde den på. Med tanke på at vi gikk til messeområdet fra hotellet, for å spise middag der inne, så ble det ganske mange ekstra skritt på oss andre.

Med andre ord, jeg fikk registrert flest skritt og har vel skaffet meg minst 241 nye uvenner (de som stemte på Vegar) og en venn (han som vant). Vegar har på sin side moralsk sett fått registrert flest skritt.

Den heldige vinneren av konkurransen er David Lundberg Johansen, vi gratulerer! Premien denne gang blir diverse varer fra Noctua, nemlig kjøleren NH-D14, kjølepastaen NT-H1 og to vifter av typen NF-F12. Premien er levert av Noctua.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen