Vant du en vanntett muskelmobil?

Vi deler ut to Samsung Galaxy S4 Active.

De heldige vinnerne:

De to heldige vinnerne som stikker av med hver sin Galaxy S4 Active er Anita Krüger Leifson i Tromsø, og Lars Martin Kleppe i Alversund.

Amobil-redaksjonen gratulerer og ønsker fortsatt god sommer. Vant du ikke i denne konkurransen, kjører Tek-nettverket ukentlige helgekonkurranser gjennom hele sommeren. Hvis det først og fremst er en mobil du er på jakt etter blir det Amobils tur igjen rundt månedsskiftet.

Mer om premiene leser du under, eller i testen av Galaxy S4 Active.

Vanntett toppmodell

Samsung har laget vanntette mobiler i en årrekke allerede, men først nå har de begynt å selge skikkelige toppmodeller som også er vanntette. Galaxy S4 Active er en slik

Galaxy S4 Active deler faktisk i stor grad spesifikasjoner med den vanlige toppmodellen fra Samsung, Galaxy S4. Våre inntrykk så langt antyder at de fleste av tilpasningene som er gjort for å få telefonen vanntett, handler om å gjøre den bedre egnet for utendørs bruk.

Viktigst her er selvsagt at Galaxy S4 Active ikke har AMOLED-skjerm slik toppmodellen har, men i stedet har en langt mer lyssterk IPS-skjerm.

Les også: Samsung lanserer Galaxy S4 Active

Rå spesifikasjoner

Her får du nyeste tilgjengelige Android-versjon, du får den kraftigste systembrikken som er på markedet akkurat nå, og du får en full-HD-skjerm på fem tommer. Alt dette i en innpakning som tåler klassisk norsk møkkavær. Det har vi jo som kjent en del av.

Hvis du likevel er så heldig å ha godvær mesteparten av året, så ser faktisk ikke Galaxy S4 Active ut som noen bulldoser heller, slik mange andre hardføre mobiler gjør.

Her kan du lese vår test av Samsung Galaxy S4 Active

Galaxy S4 Active koster fra 4500 kroner. Premiene er levert av Samsung.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen