Vanntett mobil

Er du en av dem som har savnet en mobil du kan ta med deg i dusjen eller på en svømmetur uten at den begynner å krangle? I så fall kan LGs nyvinning definitivt være noe for deg.

 

- Dersom mobilen slippes i et basseng, badekar eller en vask, vil den overleve i om lag 30 minutter. I tillegg er hullene til mikrofon og kamera konstruert slik at de ikke slipper vann inn i mobilen, sier talsmann for LG, Kang Shin-Koo til Korea Times.

 

TÃ¥ler juling
LG canU 502S skal i tillegg til å være vanntett, også tåle forholdsvis røff behandling:

 

- Brukerne kan kjøpe utskiftbare beskyttelsesdeler som festes i kantene på mobilen – akkurat som støtfangere på biler, sier Shin-Koo.

 

Med seg på laget i utviklingen av den vanntette mobilen, har LG hatt EXR – en produsent av sports- og livsstilsklær. EXR har stått for utviklingen av ekstrautstyr til mobilen. Blant annet er det mulig å få kjøpt en reim som gjør det mulig å feste telefonen i jakken og et hardt deksel som skal sørge for at mobilen overlever en trøkk. Den nye mobilen er nemlig først og fremst tiltenkt den mer sporty delen av befolkningen.

 

Spesifikasjoner

I tillegg til å tåle både vann og juling er LGs nye mobil utstyrt med MP3-spiller, 1,3 megapikselkamera, innebygget kompass og 128 MB minne. Skjermen har en oppløsning på 320 x 240 piksler.

 

canU 502S er allerede ute på det Sørkoreanske markedet, men det er foreløpig uvisst når den eventuelt blir å finne i norske butikkhyller. Prisen ligger på om lag 3300 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen