Vanntett minnepinne fra SanDisk


(Konvensjonell minnepinne fra SanDisk)

Vinklet mot helsemarkedet
Minnepinnen skal i første omgang være beregnet for lagring av pasientjournaler. Formålet er ganske enkelt at ulike folk kan rusle rundt med sin egen helseprofil rundt halsen, ved en akutt situasjon kan helsepersonell raskt finne viktig informasjon.

SanDisk kan informere at ikke mindre enn 7000 personer ved amerikanske sykehus dør hvert år på grunn av feil diagnose. Ved en helseprofil rundt halsen skulle det være mulig å redusere dette. Aner vi noe å bruke litt av oljefondet på?

Vi skal vel innrømme at vi ikke helt skjønte denne fokusen på helsemarkedet, men det ligger kanskje mye penger der. Selv har vi ikke noen problemer med å se en hel rekke andre praktiske bruksområder for dette produktet. Corsair har blant annet en konkurrent på banen som er mer vinklet mot bruk i elementene.

Minnepinnen vil være tilgjengelig med kapasiteter på 64, 128, 256, 512 MB og 1 GB. Størrelsen er på 55,7 x 19,0 x 7,9 mm og vekten stopper på 11,5 gram.

Pris og tilgjengelighet
Ettersom minnepinnen er beregnet på OEM-markedet er det vanskelig å si hva prisen blir til sluttbruker. Prisen ut fra SanDisk blir USD 15,50 for versjonen med 64 MB og USD 95,20 for versjonen med 1 GB. I skrivende stund tilsvarer det henholdsvis NOK 100 og NOK 615.

(Kilder: VR-Zone, SanDisk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen