Vanntett HDTV

Det lille, ukjente selskapet Ciil Technologies har kommet opp med en serie flatskjerm-HDTV-er som skal tåle en real støyt – TV-ene skal tåle vann og støv, vær og vind og fremdeles være funksjonelle.

TV-ene vil ha en oppløsning på 1080p og komme i størrelser fra 32" til 55". TV-ene har ikke luftehull eller filter, noe som gjør dem motstandsdyktige mot støv, skadelige partikler og til og med vann. Ciils merkverdige TV-er scorer høyest på målinger for vann- (IP) og støvmotstand (NEMA).

Ved siden av å være 100% tett, vil produktene også ha såkalt Fully-Encapsulated Dynamic Thermal TransferTM-system, som holder de interne komponentene varme selv under iskalde forhold, og vice versa. TV-ene er ment hovedsaklig for utendørs bruk, for eksempel som reklameskjermer utenfor forretninger, infotavler på flyplasser eller som underholdningsmiddel ved avslapping i hagen.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Hva de værbeskyttede HDTV-ene eventuelt vil koste er foreløpig ukjent, men med tanke på foreløpig liten etterspørsel og det som må være komplisert og kostbar teknologi, vil nok prisen befinne seg i det høyere sjiktet, eller ment for forretninger fremfor hjemmebruk. Ciil har heller ikke opplyst når produktene vil bli tilgjengelig.

(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen