Vanntett fra Pentax

Det er mange som har laget kamera som tåler en støyt og en vannsprut de siste årene, men Pentax sin W60-modell tåler flere timer under vann, helt ned til fire meter.

Kompakt og vanntett
W60 kommer i tre forskjellige farger, men for de fleste er det kameraets robuste natur som nok vil appellere mest. Det oppfører seg som et helt vanlig kompaktkamera, men i følge Pentax tåler det to timer under vann, inntil dybde på fire meter.

Imponerende
Med 10 megapiksler, i et kompakt format og samtidig ordentlig vanntett vil Pentax Optio W60 være det perfekte feriekameraet for veldig mange. Med fem ganger optisk zoom kan du også få de minste detaljer skarpt, uten å måtte ty til digital zoom.

HD-kvalitet
Skulle du være en av de som dykker eller snorkler mye på ferie, kan du også glede deg over muligheten til å ta opp videoklipp i HD-kvalitet, samtidig som du har en bildestabilisering som fungerer både på foto og film.

Lynraskt
En av de mest irriterende tingene ved digitale kompaktlamera er oppstarttid, tid fra du trykker fra bildet blir tatt og tiden det tar før autofokus gjenjkenner motivet ditt. Med Olympus Optio W60 er denne tiden redusert til 0.03 sekunder, noe som burde være godt nok for de fleste.

Pentax Optio W60 er tilgjengelig i månedskiftet juni/juli, og veliledende pris vil ligge på circa 3.000,-

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen