Vannkjøling med god oversikt

Cooler Master Aquagate Max
Cooler Master Aquagate Max

Aquagate Max er det nyeste skuddet på stammen i Cooler Masters kjølefamilie, og er et sett bestående av radiator, pumpe og prosessorkjøleblokk i kobber.

Settets kanskje mest spennende egenskap er den gode muligheten for systemovervåkning. Selve pumpen har for eksempel et vindu hvor du kan se væskenivå og -flyt, og har en innebygget alarm som går av dersom temperaturene blir for høye eller væskenivået for lavt. To andre sensorer er også på plass, som leser av temperaturen på kjølevæsken.

ESA-standarden støttes, som gir mulighet enklere overvåkning og kontroll av systemet. Man kobler rett og slett til hovedkortet og strømforsyningen, dersom disse også støtter ESA, slik at alle komponentene i systemet kan "snakke" sammen.

Radiatoren er utstyrt med doble 12 cm-vifter med grønt LED-lys, mens pumpen er spesifisert til å klare 400 liter i timen. Kjøleblokken passer på alle moderne prosessorer, selvsagt inkludert Core 2 og Phenom.

Med i pakken følger ymse kabler og kjølevæske. Det er også muligheter for å bygge ut settet med kjøleblokk for skjermkort, harddisk, brikkesett og minnemoduler.

Pris eller tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent.

(Kilde: Cooler Master)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen