Valgtest med mobilen

Avisene er stappfulle av valgstoff, og på TV avløses den ene politikerduellen av den andre. Vi nedlesses i disse dager med politisk informasjon, og det kan være vanskelig å komme frem til hvilket parti som fortjener nettopp din stemme.

 

Firmaet Zap Dance mener å ha funnet en løsning på dette problemet. De lover i hvert fall at du skal bli en hel del klokere ved å gjennomføre deres mobile valgtest.

 

Ved å sende kodeord IMSPILL TEST til 1985 kan du laste ned den store valgtesten til din mobil.

 

Testen består av 36 påstander hvor du skal velge hvor enig / uenig du er i hver av disse. Påstandene tar for seg alt fra skatter og avgifter, nasjonale prøver, miljøvern, kontantstøtte og EU-medlemskap til homofiles rett til adopsjon og hvorvidt du ønsker å kunne drikke deg full for en billig penge.

 

Her er med andre ord et bredt spekter av politiske spørsmål representert.

 

Din stemme går til..

Etter å ha pløyet deg gjennom alle de 36 påstandene får du en oversikt over de tre partiene som i størst grad representerer ditt politiske ståsted.

 

Hvor mye klokere jeg ble av å gjennomføre valgtesten kan dog diskuteres. Med et mørkeblått parti på første - og to ildrøde på andre og tredje – etterlyser jeg herved et lilla alternativ!

 

Godt valg!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen