Våkne til duften av bacon
Teknofil
(Bilde: Oscar Mayer)

Våkne til duften av bacon

Den ultimate appen for single og sultne?

Ingenting er som lukten av nystekt bacon om morgenen. Ofte skal det ikke mer til enn dette for å få et menneske opp av sengen, uten at vi har funnet noen forskning som kan bevise dette.

Men man kan ikke forvente å våkne til baconlukt hver eneste dag, for noen må tross alt ha stått opp før deg for å tilberede kjøttet. Vel, dersom man ikke har lastet ned appen There is no bacon, da.

Vekkerklokke med lukt                   

Applikasjonen fungerer som en alarmklokke for å få deg opp om morgenen. For at oppvåkningen skal bli så hyggelig som mulig, er den irriterende alarmlyden erstattet med lyden av knitrende bacon på stekepannen.

I tillegg er naturligvis høydepunktet selve lukten av bacon. En liten dings som festes i utgangen for hodetelefoner vil sørge for å sende ut baconduften samtidig som alarmen ringer.

Foreløpig finnes applikasjonen kun for iOS, samtidig som duftsenderen i skrivende stund kun kan fås ved å søke om å bli beta-tester via nettsidene til produsenten.

Om du enda ikke er overbevist om at dette er en applikasjon for deg, kan kanskje den surrealistiske reklamefilmen overbevise deg:

Et alternativ til deg som ikke liker bacon:
Denne vekkerklokka river pengene dine i filler
»

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen