Våkn opp og vinn en reise
Teknofil
(Bilde: Lufthansa/montasje)

Våkn opp og vinn en reise

Flyselskap lanserer en alarm-app for globetrottere.

Alarmen går, og alt du hører idet du gnir gugget ut av øynene er: 1. Mennesker som snakker et fremmed språk. 2. Dempet trafikk. 3. En kubjelle. Hvor er du?

For å skru av alarmen må du sende navnet på byen du tror du har "våknet opp i", for da kan du vinne en reise eller få rabatter. Dette er det nye konseptet til flyselskapet Lufthansa, som nå har lansert appen Anywake til iPhone og Android.

Hvis du ikke er fan av Alarm Clock+ eller andre apper som tvinger deg til å løse mattestykker for å komme ut av senga, kan kanskje dette være et alternativ. Her får du testet geografikunnskapene i stedet. Du har 60 sekunder på deg til å sende svaret.

Rabatter som får deg til å sove videre ...

Hvis du ikke ble "solgt" av det å få våkne opp til lyden av fremmede byer, tror vi ikke Anywake er noe særlig vits å bruke tid på.

Dette er selvfølgelig et markedssføringsstunt fra flyselskapet, og derfor er det også lagt opp til at brukerne kan vinne rabatter på en rekke flybilletter. Tilsynelatede får du imidlertid ikke mer enn en hundrelapp i avslag på billetten, og det er ganske tamt, spør du oss. Med maks flaks kan du for så vidt vinne en reise på Business Class, men dette er kun en konkurranse de kjører i forbindelse med app-lanseringen, ikke noe fast opplegg.

Skal du ut på tur?
Her er de tre beste reise-appene »

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen