Vakker favoritt

Sommerens hotteste ringetoner var det altså Ravi og DJ Løv som sto for, men nå som høsten gjør sitt inntog, går populariteten litt ned. Nordmennene ligger fremdeles høyt på listene, men helt i toppen finner vi den melankolske balladen ”You’re Beautiful”.

Briten James Blunt har gjort stor suksess på norske radiokanaler i de siste månedene. Han kommer som nykommer inn på salgslisten over de mest kjøpte ringetonene i september, og går rett til topps med den populære sangen.

Det beste med det hele, sånn vi ser det, er at den gærne frosken ikke ligger på sølvplass lenger, men blir dyttet stadig lenger ned. Får vi en nykommer til i løpet av denne måneden kan det være han blir dyttet helt av pallen.

Hjernetrim
Som i forrige måned er det hjernetrimmer’n Sudoku som er den norske mobilspillfavoritten. Ikke overraskende er det japanske tall-kryssordet fremdeles det desidert mest kjøpte javaspillet til mobilen.

Tetris har krabbet opp til en annen plass, mens resten av spillene på topp ti listen er nykommere. Det eneste unntaket er ”Vil du bli millionær” , som holder en stabil femte plass fra augustlisten.

Tallene stammer fra salget gjennom Inpoc, Cellus og Aspiros mediepartnere som Telenor, NetCom, Egmont, VG og Dagbladet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen