Vaio kommer i sommer

For noen uker siden kunne vi melde at Sonys bærbare - du har sikkert sett VAIO-merket i en eller annen film - omsider også slippes her i Norge, som da blir det 26. europeiske landet der disse maskinene selges. Datoen er satt til 5. juli.

For deg som ikke er så kjent med Sony Vaio er dette bærbare datamaskiner i hovedsak rettet mot vanlige forbrukere som ønsker seg noe ekstra innen kvalitet, ytelse og design, og vil typisk legge seg i det øvre "premium"-sjiktet av markedet. Det vil med andre ord ikke bli de billigste bærbare i butikken.

Nøyaktig hvilke modeller og spesifikasjoner det er snakk om vil ikke Sony ut med i skrivende stund. Dette fordi innmaten i de fleste Vaio-modeller oppgraderes omtrent hver tredje måned, og det er ingen tvil om at Sony her har planer om å treffe markedet med den siste og beste teknologien.Det er likevel klart at omtrent 20 forskjellige modeller vil være å kjøpe i Norge nå til sommeren, og her vil det være litt for enhver smak. Eksempelsvis nevner vi den fargerike E-serien, underholdningsmaskinene i F-serien og Y-serien med CULV-teknologi. I tillegg må Z-serien nevnes, som for øvrig ble litt uhøytidlig bekrevet av en representant for Sony som "the best portable PC that mankind has ever invented". Denne 13-tommeren er lett og lynkjapp med svitsjbar grafikk og kan fåes med Full-HD-skjerm, som visstnok har en "pixel resizing"-teknologi som gjør at skjermbildet forblir skarpt dersom man benytter en lavere oppløsning.

Vi vil naturligvis komme nærmere tilbake med spesifikasjoner og tester av de mest aktuelle modellene når lanseringsatoen nærmer seg.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen