teeth99

Vagina-film biter fra seg

Men den kommende filmen "Teeth" er kanskje ikke like spekulativ som man skulle tro ved første øyenkast. I et intervju med Scifi.com fortalte hovedrolleinnehaver Jess Weixler at hun gikk inn i rollen som om hun skulle ha spilt i en superheltfilm. Jentas oppdagelse av sine noe spesielle ”evner” kan med litt godvilje sammenlignes med det som skjer med for eksempel Spiderman eller Superman.

En scene fra Teeth. Denne skjeggete fyren vet nok ikke hva som venter
En scene fra Teeth. Denne skjeggete fyren vet nok ikke hva som venter

– Usikker på rollen

– Ja, jeg var usikker i begynnelsen om jeg skulle ta rollen eller ikke, men da regissøren Mitchell Lichtenstein forklarte det hele for meg som om jeg skulle ha vært en superhelt som prøver å finne ut hva hele dette vagina-tannsettet er for noe, ble det mer klart for meg hvordan jeg skulle tolke rollen. Dawn tenker at hun kanskje er en del av en evolusjonsprosess, og etter hvert ser hun seg selv som en sexy kvinne med en unik egenskap, forteller 25-år gamle Weixler som vant juryens spesialpris under filmfestivalen i Sundance for sin rolle i filmen.

For debutregissør Lichtenstein var det viktig å forklare at hans skrekkomedie er basert på faktiske legender som stammer langt tilbake i tid.

– Ikke enda en dårlig B-film

– På mange er dette en opprinnelseshistorie om en kvinnelig superhelt som kjemper tilbake mot overgripere på sin helt spesielle måte. Da Jess så at dette ikke bare var enda en dårlig B-film, syntes hun rollen var kjempespennende.

”Teeth” hadde sin premiere i New York og Los Angeles den 18.januar. Når og om den kommer til Norge vites ennå ikke. Trailer for filmen kan du se her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen