Våre nyttårsforsett

Vi ønsker alle våre lesere et riktig godt nyttår!
Vi ønsker alle våre lesere et riktig godt nyttår!

Det er nokså vanlig å love forbedring på det ene eller andre feltet ved inngangen til et nytt år. Mens majoriteten lover å stumpe røyken og klarer det i noen knappe dager, vil vi i Kulturo forplikte oss til å lage en enda bedre nettavis. Dette skal vi gjøre neste år:

Kinofilmer

Vi kommer til å fortsette med vår faste spalte «Ukens kinopremierer» for å gi dere lesere en god, rask og underholdende oversikt over hva som kommer på kino hver helg.

Filmtrailere

I løpet av neste år skal vi satse mer på filmtrailere og gjøre det mye lettere å navigere blant vårt stadig økende trailerarkiv.

Tegneserier

Kulturo skal utvide sitt kulturelle nedslagsfelt og starter derfor i det nye året med å anmelde grafiske noveller og tegneserieromaner som kommer på det norske markedet

Ny fast spalte

Dere lesere har fått muligheten til å stemme frem deres 25 favorittfilmer og 25 favorittplater. Vi forplikter oss til å ta for oss en av disse utgivelsene hver uke, hele året.

Features og intervjuer

Kulturo skal bli bedre på gode features, intervjuer og kommenterende stoff om film, musikk, tegneserier og andre relaterte emner.

Det er en selvfølge at vi vil fortsette med det samme gode stoffet som nå, bare at det i løpet av neste år blir enda mer av det.

Vi ønsker våre lesere en god overgang i det nye året og håper alle kommer tilbake i 2008.

Godt nyttår!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen