Våpen gjør golf moro for ”alle”

Våpen gjør golf moro for ”alle”

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Problemer med å få kølla og ballen til å gjøre det du vil? Eller blir det for mye fysisk trening å svinge kølla? Kanskje synes du bare golf virker som et ulidelig kjedelig spill. Uavhengig av grunnen har en amerikansk kar laget en ny versjon av spillet som kan appellere til langt flere.

En tryggere løsning

Martin Gerardo står bak Golf Ball Launcher som er en kombinasjon av en hagle og en golfkølle. Meningen er at i stedet for å slå til ballen kan ballen skytes rundt på golfbanen via et luftgevær.

I tillegg til at golf skal bli langt mer moro skal Golf Ball Launcher også bidra til at spillet blir tryggere. Dette kan kanskje høres ut som et paradoks, siden det tross alt er snakk om gevær og steinharde golfballer. Men det er nok ikke helt bak mål, siden kontrollen faktisk er bedre. I tillegg vil ikke lufttrykket gjør hastigheten på ballen noe særlig høyere.

Nå skal det sies at det vel er et par elementer med misbruk her som kan gjøre det mindre trygt. Uansett er ikke dette produktet satt i produksjon enda, men interesserte kan ta en titt på denne nettsiden for mer informasjon.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen