Uvisst når iPhone 4 igjen blir tilgjengelig

I et brev til kunder som har bestilt, men ikke mottatt noen iPhone 4, beklager Telenor at du fremdeles må vente en stund på å få levert din mobiltelefon. I et brev vi har mottatt heter det at forventet leveringstid er 15. september.

Drypper inn
Men informasjonssjef i Telenor Mobil, Anders Krokan, sier at Telenor ukentlig får inn flere iPhones, og at de jevnlig sender ut til de som har bestilt. Hvor mange som ennå står i kø ønsker Telenor ikke å gå ut med. – Jeg kan bekrefte at interessen er høy også ved denne lanseringen, og vi jobber intenst for å unngå at ventetiden blir for lang for de som bestiller iPhone 4, sier Krokan til Mobilen.no.

Årsaken til den lange ventetiden skal være problemer med å produsere nok telefoner til å møte etterspørselen. Norge står ikke øverst på Apples prioriteringsliste, og dermed kan det ta svært lang tid før forhandlerne kan møte etterspørselen. Den lange ventetiden kan få utålmodige sjeler til å gå for et annet produkt.

Regningstabbe
Telenor var imidlertid ikke sent ute med å aktivisere abonnementsavgiften på iPhone. Ifølge Krokan skyldes dette en feil som raskt ble rettet opp. De som nå får regning på iPhone-abonnement uten å ha mottatt iPhone vil få beløpet kreditert på neste faktura, lover Telenor.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen