Utvikler søkes

Alternativ tekst mangler

Drifts- og utviklingsavdelingen i Hardware Online AS har ansvaret for servere, utvikling av nye webtjenester og den daglige driften av Hardware-nettverkets tekniske løsninger. Avdelingen har i dag 13 servere som hver måned leverer mer enn 25 millioner sidevisninger til 650 000 unike brukere.

De fleste av våre systemer er basert på en plattform med Ubuntu/Debian Linux, Apache, MySQL og PHP. De viktigste tjenestene utvikler vi selv, og det er derfor viktig at du som søker har meget god kunnskap om systemutvikling, og spesielt innen MySQL og PHP.

I tillegg ønsker vi at du har kunnskap innenfor flere av områdene: Linux-serverdrift, (X)HTML, CSS og grafisk design. Fullført 3- eller 5-årig høyere utdanning er et krav.

Vi søker en person som er utadvendt, interessert i Internett som medium, og som har lyst til å videreutvikle Hardware-nettverket til en enda bedre tjeneste for våre lesere. Ansettelse umiddelbart. Arbeidssted vil være våre lokaler i Fred Olsens Gt 1, Oslo.

Still gjerne spørsmål i forumtråden nedenfor, eller kontakt oss på e-post: jobb@hardware.no.

Send søknad og CV per e-post til jobb@hardware.no. Søknadsfrist: 1. november.

Kontaktperson

Amund Espelien
Teknisk sjef, Hardware Online AS
Mobil: 9707 2033

Hardware Online AS er blant annet utgiver av nettstedene Hardware.no, Akam.no og tjenestene Prisguide.no og Diskusjon.no. Selskapet er heleid av Orkla Media AS, Nordens femte største medieselskap (med virksomhet innenfor områdene dagspresse, ukepresse, lokalradio/lokal-TV, elektronisk publisering og direkte markedsføring). For mer informasjon, se om oss.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen