Skal Microsoft lage mobiltelefon av denne? (Bilde: Microsoft)

Utvikler Microsoft en mobiltelefon likevel?

Det er over ett år siden Microsoft-sjef Steve Ballmer gikk ut og avkreftet at det ville komme en mobilversjon av selskapets musikkspiller, Zune. Til tross for dette har ryktene om en kommende Zune-telefon nektet å dø.

Om ryktene virkelig har livets rett, er det ingen, eller ihvertfall veldig få, som vet. En av leserne hos Jkontherun.com hevder imidlertid å sitte på informasjon om at Microsoft skal realisere en telefonversjon av musikkspilleren sin.

Ifølge kilden, som vil være anonym, holdt selskapet så sent som forrige uke sitt første møte rundt en Zune-modell som kan konkurrere mot Iphone.

Skreddersydd for Microsoft-tjenester?

Dersom ryktene stemmer, kan vi vente oss en mobil med Windows Mobile 7.0 med et spesiallaget menysystem som fremmer bruk av Microsofts nettbaserte portaler og tjenester, på samme måte som Iphone er tett sammensydd med Apples tjenester, som Itunes Store.

Èn av tingene Apple virkelig har lykkes med, er å få brukerne til å koble seg opp mot internett på mobiltelefonen. Iphone-brukerne surfer ifølge Net Applications, som overvåker trafikk til og fra de største nettstedene i verden, betydelig mer enn alle Windows Mobile-brukerne til sammen, og ni ganger mer enn brukere av Nokias S60-telefoner. At tall som dette har fått Microsoft til å endre mening skal ikke utelukkes.

Noen nøyaktige spesifikasjoner eksisterer naturlig nok ikke, da telefonen, hvis den i det hele tatt kommer, fremdeles er på planleggingsstadiet.

(Kilder: jkontherun.com, computerworld.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen