Utvikler GPS-mynt

Utvikler GPS-mynt

Nå er det ikke noe nytt at folk "går etter penga", men mer bokstavelig enn dette kan det neppe gjøres. Konseptmynten Inbi-Out er nemlig utstyrt med GPS. Den har en liten sirkulær skjerm der du kan se hvor du befinner deg, og hvilken vei du skal ta videre.

Veivalg
Vi har knipset mynt for å velge vei tidligere også vi. Men presisjonen på Inbi-Out er forhåpentlig høyere enn på det gamle kumlokket. Til tross for sin status som lykkemynt hadde fem-øren med elg en treffsikkerhet på temmelig nøyaktig 50 prosent.

Så, hva blir det, høyre eller venstre, sushi eller steakhouse, kino eller teater, taxi eller spasertur? Hverdagen er full av valg, og Inbi-Out skal gjøre det lettere å velge. Dessuten husker den hvor du har vært, og lagrer informasjonen til senere bruk.

Men fordelen med de konvensjonelle myntene er at om vi bare har mange nok, så kan de omsettes til en siste halvliter på veien hjem.

Konsept
Om denne GPS-mynten, som er på størrelse med en femmer, noen gang kommer i produksjon er vel heller usikkert. Tross alt er nytteverdien begrenset, og går vi i feriemodus kan den fort komme til å havne på bunnen av en ønskebrønn.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen