Utvider webbasert Kindle

Amazon la i september ut en betaversjon av en tjeneste som blir kalt for "Kindle for the web". Her skulle potensiellle kunder kunne lese og samle e-bøker uten å trenge å laste ned eller installere noe, det vil si bortsett fra en nettleser. Hensikten var at kunder skulle kunne lese første kapitlet i en bok gratis, og dette skal også kunne deles ut på Facebook, Twitter og via e-postmeldinger, akkurat som annet webinnhold.

Nå har Amazon bestemt seg for å gå videre med denne tjenesten. Kunder skal snart kunne kjøpe og lese hele Kindle-bøker direkte i nettleseren, det vil si uten noen ekstra programvare installert.

En hvilken som helst nettside skal da kunne legge inn en "Kindle for the Web"-widget, og på en måten tilby sine lesere mulighet til å forhåndsvise og selge Kindle-bøker, via Amazons Associates Program.

Webbasert Kindle

"Kindle for the web" finner du på amazon.com, men denne er fortsatt i betaversjon. Planen er at en utvidet utgave skal være klar tidlig neste år. For ordens skyld, dagens tilbud om å lese første kapitlet gratis gjelder visstnok kun USA – vi får fortsatt ikke opp noen "Reed First Chapter Free"-knapp når vi er inne på en nettside for en bestemt e-bok.

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen