Utvider skjermutvalget

HP lanserer nå to skjermer for arbeidsplassen. Dette er 24-tommeren LP2475w og 22-tommeren LP2275w. Begge skjermene benytter IPS-paneler, noe som tradisjonelt innebærer god kontrastrate og stor innsynsvinkel.

Kontrastraten er på 1000:1. Responstiden er på 6 ms (grå-til-grå). Skjermene kan justeres i høyde, roteres og svinges. I tillegg har de HPs Quick Release for enkelt bytte mellom veggmontering og den vanlige foten. Vi ser vel ikke helt behovet for sistnevnte, hvor ofte bytter man plassering på skjermen og vil ikke den langt mer etablerte vesa-standarden holde fint? For ordens skyld, vesa 100 er også støttet.

Det er godt med tilkoblingsmuligheter på skjermene. HP har på 24-tommeren tatt i bruk doble DVI-kontakter, HDMI, Displayport, komponent-video, S-Video og kompositt-video. En egen USB-hub med seks porter er også på plass. 22-tommeren må nøye seg med VGA, DVI og Displayport.

Helt billige blir ikke skjermene, men slikt er det ofte når det er benyttet gode paneler. 24-tommeren koster fra omlag 4600 kroner mens det ikke har kommet noen priser på 22-tommeren. Fra HPs side meldes det om at man slipper unna med 4000 kroner for 22-tommeren, men denne prisen blir nok lavere så snart den kommer i nettbutikkene.

(Kilde: HP)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen