Utvider med Montevina

Den siste tiden har flere produsenter meldt om at de vil produsere bærbare datamaskiner basert på Intels Centrino 2 plattform, med kodenavn Montevina. Den siste i rekken er Toshiba, som i en pressemelding datert 15.juli skriver at de vil levere Centrino 2 i sin bærbare Satellite-serie.

Toshiba frister i pressemeldingen med "bedre trådløs tilgjengelighet, batteritid og ytelse." De lover også imponerende grafikkytelse. Visepresident i Toshiba, Jeff Barnly forteller at: "I Toshiba, har vårt mål alltid vært å tenke innovativt og nyskapende, for å forbedre livene til våre kunder."

Montevina blir tilgjengelig i fire av Toshibas seks Satellite-serier, Satellite P300, Satellite A300, Satellite M300 og Satellite U400. Per dags dato leveres disse maskinene med skjermstørrelser på 13,3, 14,1 og 15,4 tommer. Toshiba utstyrer maskinene med FM-radio, HDMI, ekstern SATA, USB-porter som gir strøm uten at maskinen er på, i tillegg til ansiktsgjenkjenning ved maskinoppstart.

Den billigste modellen har i USA en veiledende pris på 749,99 dollar. Det skulle tilsi en pris på rundt 5000 kroner i Norge. Maskinene blir tilgjengelig fra Toshibas nettbutikk i begynnelsen av august og kan konfigureres av kjøperen.

(Kilde: Businesswire.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen