Utvider Ferrari-serien

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Acers Ferrari-serie har blitt kjent som et valg for entusiastene, som er villige til å betale ekstra for en bærbar som er litt freskere enn gjennomsnittet. Nå er de klare med sin minste Ferrari, nemlig Ferrari One.

Ferrari One har samme størrelse som en nett-PC, blant annet med en 11,6-tommers skjerm på 1366x768 punkter, men her stopper de fleste likhetene. Her er det nemlig ingen Intel Atom under panseret. Acer har tatt i bruk en laveffekts AMD Athlon X2 L310 med opptil 4 DDR2 800 MHz-minne og AMDs Hypertransport 3.0. Når det gjelder grafikken så blir den tatt hånd om av en Radeon HD 3200-krets.

Operativsystemet vil være Microsoft Windows 7 Home Premium eller Basic, i 64-bits utgave. På grunn av dette blir ikke maskinen tilgjengelig før 22. oktober. Rent harddiskmessig vil maskinen komme med kapasiteter fra 160 GB og oppover.

Prismessig skal Ferrari One havne på rundt 500 Euro, noe som tilsvarer omlag 4300 kroner. Likevel har vi vel en tro på at denne blir dyrere enn som så her til lands.

(Kilde: Acer)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen