Utvider familien

PC-7FW til venstre og PC-60F til høyre
PC-7FW til venstre og PC-60F til høyre

Den gamle traveren på kabinettmarkedet, Lian Li, er tilbake med et par kabinetter. De to kabinettene som lanseres er PC-7F og PC-60F, begge to er midi-tårn og påtagende like. Faktisk er det bare en liten detalj nederst på fronten som ser ut til å skille de to kabinettene.

Bredden er på 215 mm, høyden på 440 mm og dybden på 490 mm. Inn i dette får man presset enten et ATX-kort eller et mATX-kort, videre er det plass for fire harddisker og fem brønner for optiske enheter. Aluminiumen som kabinettene er produsert i varierer fra 1,2 til 1,5 mm i tykkelse, alt etter hvor på kabinettet man befinner seg.

Frontviften er på 140 mm, mens den bakre viften er på 120 mm. Harddiskplassene er utstyrt med vibrasjonsdempende oppheng. På toppen av det hele er det gjort klart for vannkjøling i form av ferdige slangehull i bakkant av kabinettet. Kabinettene finnes også med vinduer, da med bokstaven W på slutten av modellnavnet.

Noen priser eller tilgjengelighet er enn så lenge ikke kjent, men i kjent Lian Li-stil blir det neppe de rimeligste variantene på markedet.

(Kilde: Lian Li)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen