Utvider Eee-utvalget

I fjor skjøt Asus gullfuglen med sin vesle Eee. I løpet av året kom det en rekke varianter av Eee, både som bærbare datamaskiner og som litt mer stasjonære varianter. Nå er enda flere varianter klare.

Eee NAS

Det var nok mange som tenkte på å bruke et hovedkort med en Atom-prosessor som utgangspunkt for en hjemmelaget NAS-løsning. Nå gjør Asus det samme og kommer med en 2 TB-løsning paret med Atom-prosessoren. Den vesle saken er beregnet å kjøre 24 timer i døgnet og skal ha både lavt effektforbruk og lavt støynivå. Blant de mer spennende detaljene finner vi en innebygget UPS samt en 3,5-tommers berøringssensitiv skjerm for diverse styring. Enheten har også DVD-brenner. Noen priser eller informasjon om tilgjengelighet fikk vi dessverre ikke lurt ut av Asus.


Eee Stick

Disse trådløse sakene er kanskje først og fremst ment til spillbruk, og minner ikke så rent lite om spillkontrollene du finner på en Nintendo Wii. Enheten skal også fungere som en 3D mus, ikke ulikt Logitech Air.

Eee Keyboard PC

Asus har også puttet Eee-merket på et tastatur. Foruten å være et tastatur er dette også en komplett datamaskin, med 5-tommers skjerm. Tanken her er å bruke den som kontrollenhet for resten av hjemmeunderholdningen.

(Kilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen