Utvider bærbar-tilbehøret

Alternativ tekst mangler
Logitech V450

V450 Laser Cordless Mouse er siste skudd på sammen i Logitechs mus-sortiment. Den laserbaserte musen er av den trådløse sorten (2,4 GHz-båndet) og har visstnok batterier som varer i inntil ett år.

Musen leveres med en USB-basert mottager, som kan lagres i selve musen når den ikke er i bruk. Produktet er tilgjengelig i skrivende stund, med priser som starter på 320 kroner inkl. mva.

For flere detaljer og bilder, se lanseringsguiden.

Hodesett
En annen nyhet fra selskapet er Premium Notebook headset. Dette hodesettet kan tilkoples vis USB- eller analog inngang, og kommer med mikrofon med støyfjerningsfunksjon. Hodsettet kan foldes sammen for flat lagring i et medfølgende etui.

Prisen starter på rundt 300 kroner inkl. mva og produktet skal bli tilgjengelig i løpet av september. For flere detaljer om produktet, se lanseringsguiden:

Webkamera
I tillegg relanserer Logitech de to webkameraene QuickCam for Notebooks Pro og QuickCam for Notebooks Deluxe. De to modellene er nå oppgradert slik at de skal gi bedre bildekvalitet. For flere detaljer om disse modellene, se vår lanseringsguide:

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen