Utsolgt for nye iPhone

Også forrige gang iPhone ble lansert i USA, ble den utsolgt lenge før lanseringen. Nå går det ifølge Apple Insider mot akkurat samme situasjon.

Nye iPhone 3GS lanseres på det amerikanske markedet den 19. juni, og den amerikanske mobiloperatøren AT&T startet tidlig med forhåndssalg. Nå forteller de imidlertid at de som har bestilt etter 13. juni ikke vil få iPhone 3GS til lanseringen på fredag.

Kø i butikk

De vil derimot få telefonen så fort den er på lager, mellom 7 til 14 dager etter bestillingen er gjort.

Det finnes likevel håp for amerikanere som vil ha telefonen på fredag. De kan nemlig stille seg i kø for å kjøpe telefonen under salgsstart  i Apples eller Best Buys butikker.

Mer om iPhone 3GS
.

Skriv deg på liste

I Norge må vi vente litt lenger på iPhone 3GS, den norske lanseringen er satt til 9. juli. Både Telenor og Netcom har sagt at de vil selge iPhone 3GS fra starten denne gangen.

Hos Telenor kan du også snart forhåndsbestille telefonen. Det vil ikke bli direkte forhåndssalg, det er jo foreløpig ikke kjent hva telefonen vil koste i Norge.

Informasjonssjef Elisabeth Evjen i Telenor forteller imidlertid at det om noen dager vil komme opp en nettside hos Telenor der man kan melde sin interesse og bli satt på venteliste på telefonen.

Da Telenor begynte og selge iPhone 3G hadde de flere tusen personer på venteliste til salgsstart.

- Det blir spennende å se hvor mange som forhåndsbestiller denne gangen, sier Evjen.

3GS-nyheter
Hos Netcom vurderer de å starte med forhåndssalg av iPhone 3GS, men når det eventeult vil komme i gang er foreløpig ikke kjent.

De har imidlertid etablert en tjeneste der du kan melde din interesse for iPhone 3GS og motta info og nyheter.

- Vi opplever veldig stor interesse, det er mange som er nysgjerrige på den nye telefonen, sier kommunikasjonssjef i Netcom, Øyvind Vederhus.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen