Xiaomi Redmi 1s solgte 40 000 enheter i India – på 4,2 sekunder.
Teknofil
Xiaomi Redmi 1s solgte 40 000 enheter i India – på 4,2 sekunder. (Bilde: Xiaomi)

Utsolgt på 4,2 sekunder

Xiaomi fortsetter med latterlige salgstall.

Det kinesiske selskapet Xiaomi har valgt seg en noe spesiell salgsstrategi. De annonserer kun over egne nettsider og sosiale medier, og du kan kun håpe på å knabbe til deg en av deres billige, toppspesifiserte telefoner om du er forhåndsregistrert som kjøper.

Dette resulterer både i at interessen rundt telefoner fra selskapet er enorm og at det er svært få som faktisk eier en Xiaomi. Men det gjør også at selskapet kan presentere noen ganske latterlige salgstall, ifølge GSMArena.

Nylig ble nemlig hele 40 000 enheter av deres «billig-modell» Redmi 1S utsolgt på knappe 4,2 sekunder i India!

Slik takket Xiaomi for oppmerksomheten.
Slik takket Xiaomi for oppmerksomheten.

Ekslusive mobiler

Det var imidlertid langt ifra alle de som hadde meldt seg opp hos Xiaomi som fikk kloa i en Redmi 1S. Mens telefonen kun kom i et opplag på 40 000 enheter, var det omtrent 250 000 mennesker registrert som kjøpere. Mange av disse må vente til neste runde fra Xiaomi, og det sier noe som hvilken terskel selskapet legger seg på.

Det koster å være ekslusiv, men samtidig gir det selskapet mye gratis PR. Det viser også salget av deres forrige toppmodell, Xiaomi Mi3. Denne telefonen solgte 100 000 eksemplarer på 86 sekunder, og i likhet med Redmi 1s er det særlig én ting som trekker folk: lav pris og ekstrem maskinvare.

Xiaomis toppmodeller koster gjerne under halvparten av det tilsvarende modeller fra Samsung, Apple og Sony koster, og Redmi 1S er enda rimeligere. Den kan – eller kunne – bli din for kun 98 dollar. Det tilsvarer i overkant av 600 norske kroner, for en mobil med spesifikasjoner som skulle tilsi det tredobbelte.

Interessert i Xiaomi?
Sjekk ut bildene av deres nye toppmodell, Xiaomi Mi4! »

(Kilde: GSMArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen