IP 100 FSL OPEN PRINT_3-1

Utskrift underveis

Canons nye lettvekter på skriverfronten er tydelig myntet på folk på farten. Med en vekt på 2 kg er den 10% tyngre enn forgjengeren, men den er fremdeles ikke akkurat noen gigant. Utskriftskvaliteten skal imidlertid være betydelig forbedret. Canon Pixma iP100 har halvert dråpestørrelsen til forgjengeren, og er nå utstyrt med hele fem fargepatroner, i motsetning til forgjengerens to. Oppløsningen er økt fra 4800x1200 til 9600x2400, og hastigheten er også forbedret et lite hakk. I tillegg har den fått USB 2.0.

Sammenlign Canon Pixma iP100 med forgjengeren iP90 her.

Canon Pixma iP100 blir tilgjengelig i butikkene i løpet av mai, og vil komme i en versjon med batteri, til en veiledende pris av kr 2799,-, og en versjon uten batteri som får en veiledende pris på kr 2349,-. Om man skulle ombestemme seg etter å ha kjøpt den batteriløse versjonen kan man kjøpe en ekstra batteripakke til kr 949,-, så det vil svare seg å tenke godt gjennom sitt behov før man kjøper. Versjonen med batteri skal visstnok være god for 290 utskrifter per lading.

Skulle man ha behov for det kan man også kjøpe tilleggsutstyr til skriveren, som for eksempel billader eller blåtann-sett.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen