Utsetter EDGE-telefon

Mange har ventet spent på den nyeste kamskjellsmodellen fra Sony Ericsson, Z500. Telefonen har vært ute i USA en god stund, men det var først nylig at det ble klart at den også ville komme hit til Europa.

Etter planen skulle Z500 være i butikken allerede før jul. Nå har det imidlertid blitt klart at telefonen ikke vil komme før etter nyttår, en gang mellom januar og mars.

- Z500 kommer ikke før til første kvartal, bekreftet produktsjef for Norden, Per Alksten, til amobil.no tidligere i dag.

Dette vil bli den første telefonen fra Sony Ericsson som kommer med støtte for EDGE. Det gjør det mulig å surfe i hastigheter helt opp mot 236,8 Kbps over mobilnettet.

Både Telenor og Netcom har etterhvert åpnet deler av nettet sitt for EDGE, men hittil er det kun enkelte av Nokias telefoner som klarer å ta i bruk den nye teknologien.

Z500 blir også den første telefonen fra Sony Ericsson som har støtte for Push-To-Talk, som etterhvert har begynt å dukke opp i stadig flere telefoner.

Ellers kan den nye kamskjellstelefonen by på en relativt simpel 128x160-punkters TFT-skjerm, og et vanlig VGA-kamera. Taletiden er oppgitt til heftige 10 timer, mens telefonen håndterer 11 dager i standbymodus.

Det har enda ikke blitt fastsatt noen pris for Z500, som heller ikke har dukket opp i prislistene til noen av de norske nettbutikkene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen