Utforsker SSD

En SSD-enhet på innsiden: Masse minnebrikker
En SSD-enhet på innsiden: Masse minnebrikker

Seagate har tidligere kommet med uttalelser som bekrefter at de har vært svært skeptiske til SSD. Nå har imidlertid selskapet skiftet kurs og står snart klar til å lansere de første SSD-enhetene til 2009.

Det har vært delte meninger om hvorvidt SSD har høyere eller lavere feiltoleranse enn tradisjonelle, magnetiske disker. Dette henger kanskje også sammen med at JEDEC ikke har noen god måte å beskrive forventningen til livssyklus for SSD.

Allikevel vil de første SSD-enhetene fra Seagate være rettet mot de litt større bedriftskundene som gjerne kjører svært virksomhetskritiske servere.

Ifølge Seagate har de alltid vært vant til å hanskes med upålitelige lagringsmedia og argumenterer derfor for at det viktigste med enhver lagringsenhet – uansett type medium – vil være god teknologi, feildeteksjon og korreksjon.

I det Seagate gjør sin inntreden på SSD-markedet, vil de møte hard konkurranse både fra Intel og Samsung. Siden Seagate har gode tradisjoner på lagring, skal det nok mye til at selskapet vil mislykkes.

Se utvalget av SSD-enheter på markedet i dag i vår prisguide.

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen