Utforsk kroppen med Google



Google har lagt ut en prøveversjon av Body Browser – det er et undervisningsverktøy som skal lære brukerne om kroppen vår. Verktøyet bruker HTML5-teknologi, og gjør det mulig å vise kroppen i 3D.

Google Body Browser krever en nettleser som støtter programmeringsgrensesnittet WebGL, og i skrivende stund gjelder dette prøveversjoner av Chome, Safari og Firefoxles mer.

Google Body Browser tilbyr funksjoner (i venstre marg) som kan brukes til å se mer av kroppen, det vil si fjerne lag på lag slik at man kan se indre organer, muskler og benstruktur. Videre går det an å zoome inn på spesifikke deler av kroppen. Trykk på "labels" nederst på skalaen i venstre marg slik at du kan se navn (på engelsk) på ulike deler av kroppen.

Verktøyet har også en søkefunksjon som setter i gang et søk i kroppen med en gang du begynner å skrive inn i søkefeltet øverst til høyre. Du vil også få opp forslag til søkeord etter hvert som du skriver inn mer. Hver del av kroppen har en egen nettadresse, slik at du kan bokmerke spesifikke deler, og eventuelt dele denne med andre brukere.

Google Body Browser finner du på bodybrowser.googlelabs.com.

(Kilde: PC World.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen