Utfordrer Macbook Air

Dette er all informasjonen Dell gir på Adamos nettsider.
Dette er all informasjonen Dell gir på Adamos nettsider.

Begeistringen til de som har fått se på den første maskinen i denne serien har vært stor. Parallellen til Macbook-maskiner og Macbook Air spesielt blir stadig trukket fram, på grunn av maskinens design, aluminiumskabinett og tykkelse (eller mangel på sådan).

I følge Engadget er den mindre enn 2,5 cm tykk. Andre kilder fastslår vekten til i underkant av 1,8 kg. Den vil bli tilgjengelig både i hvit/sølv og svart.

Tilsynelatende har maskinen en 13-tommers skjerm bak en glassflate som dekker hele skjermdelen av maskinen. Tilkoblingene inkluderer 2 USB-porter, ekstern SATA, Displayport og nettverksport, og overgår dermed så vidt tilkoblingsmulighetene til Macbook Air. Overganger for andre skjermtilkoblinger vil også bli tilgjengelig.

Laptopmag skriver at batteriet befinner seg bak skjermen, og dermed vil være vanskelig å bytte ut, en problemstilling som også har vært høyst gjeldende for nevnte Macbook Air. Ingen spesifikasjoner på maskinvaren er kjent så langt.

Adamo blir navnet på en ny serie bærbare fra Dell, i likhet med for eksempel Inspiron-navnet, og ikke bare navnet på én PC.

Vi kommer tilbake med bilder, spesifikasjoner, prising og tilgjengelighet etter hvert som det blir offentliggjort. Klikk deg inn på Engadget for å se bilder av herligheten nå.

(Kilder: Engadget, Laptopmag)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen