Utfordrer de etablerte

Bitfenix består av en gjeng med folk som alle har godt med fartstid i bransjen og foren stund siden kom de sammen får å grunnlegge Bitfenix. Det tok noe tid, men nå er altså deres første produkt klart, og det er et kabinett med navnet Colossus. Colossus gir jo indikasjoner på at det er noe fysisk stort vi snakker om, og det er kabinettet. Fulltårn med plass til E-ATX burde gi nok plass til de fleste behov.

Colossus skal være myntet på spillere og andre entusiaster som ikke har noe imot å grave i maskinen sin på en dagelig basis. Kabinettet kommer i sort eller hvit, og skal være lakkert med en spesiell lakk som skal være vanskelig å lage fettflekker på. Bitfenix har også sørget for belysning et juletre verdig, fronten og sidene har et sikksakkmønster som er lyst opp av LED-lys. Lyset kan settes på, til å blinke eller være helt av.

Blant de mer spesielle detaljene finner vi det Bitfenix kaller S3, et oppbevaringsrom som er låsbart. Der kan man legge mobiltelefon, harddisker og USB-enheter.

Det er plass til fem optiske enheter og opptil syv harddisker eller SSD-enheter. De fysiske målene er på 245 x 558 x 582 mm.

Veiledende pris for Colossus skal være 159 Euro og kabinettet skal være tilgjengelig nå.

(Kilde: Bitfenix)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen