Uten en tråd

Det er ikke rent få av oss som ofte opplever frustrasjon over mobiltelefonens viktigste tilbehør, nemlig laderen.

For de av oss som er notorisk rotete, kan det fort bli krise når mobiltelefonen trenger noen timer med lading. I tillegg kreves det svært få kalorier for å få ledningen til å forvandle seg til en uoppløselig knute bare ved å legge den pent fra seg.

For de som har sett seg lei på dette, er Splashpowers trådløse ladestasjon en potensiell løsning.

Selskapet har konstruert to ladestasjoner, Multi SplashPad og Single SplashPad. Når du ønsker å lade mobiltelefonen, MP3-spillern eller hvilket som helst annet apparat med oppladbare batterier, er det bare å plassere disse oppå ladestasjonen. SplashPad vil da automatisk begynne ladeprosessen.

I tillegg til at du slipper å fikle med noen ledning, skal SplashPad-ene også være meget lette, slik at de enkelt kan flyttes på eller medbringes på reise.

Lily Cheng i Splashpower mener det er for lite fokus på selve ladefunksjonaliteten i elektriske produkter:

- For tiden fokuserer bransjen på å forbedre batterienes kjemiske sammensetninger og kapasitet, men lading er også en viktig del av energiaspektet og bør taes med i betraktningene, sier hun til Mobilemag.

De to ladestasjonene forventes å komme i salg om kort tid. I følge Mobilemag har Splashpower allerede signert salgsavtaler med flere ledende mobil- og kameraprodusenter.

(Kilde: Mobilemag)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen