Utelukker ikke Spiderman 4

Regissøren bak Spider-man-filmene, Sam Raimi, har i et intervju med nettstedet Scifi.com fortalt at han ikke utelukker en fjerde Spider-man-film.

Både Kirsten Dunst og Tobey Maguire er interessert i flere edderkoppfilmer.
Både Kirsten Dunst og Tobey Maguire er interessert i flere edderkoppfilmer.

– Hvis jeg skal henge med videre må jeg først ta en pustepause. Så kan jeg begynne å se på karakteren Peter Parker og si: "Hvordan skal han utvikle seg nå? Hvordan kan dette gjøres meningsfullt?" Hvis jeg klarer å se enda en stor utfordring for Peter som vi kan spinne en virkelig god historie rundt, så har jeg kjempelyst til å regissere filmen. Jeg tror ikke jeg kan regissere filmen hvis ikke det er noe nytt å si om Peter Parker, slår regissøren fast.

Maguire vurderer...

Både Tobey Maguire (Peter Parker/Spider-man) og Kirsten Dunst (Mary Jane Watson) har fortalt at de ikke utelukker å bli med enda en gang, men bare hvis Raimi sitter i registolen.

– Studioet [Sonys Columbia Pictures] kommer til å lage flere Spider-man-filmer uansett. Det er også umulig å si hva folk kommer til å synes, svarte Tobey Maguire på spørsmålet om han kommer tilbake i rollen som Spiderman.

– De kan hyre inn nye folk, de kan gjøre en ny film fra en annen vinkel. Det er vanskelig å si. For at jeg skal spille i en enda en Spider-man-film må manuset og historien skille seg ut. Det må være noe som virkelig er verdt å fortelle. Hvis Sam er involvert og filmen har riktig casting kommer jeg til å vurdere det, fortsatte han.

... og Dunst vurderer

Kirsten Dunst sier noe av det samme i et intervju:

– Vi er et team, vi har vokst opp sammen, og det som gjør disse filmene spesielle er samarbeidet vårt.

I tillegg forteller Dunst at formelt sett er det ingen som har nevnt "Spiderman 4".

– Nei, egentlig ikke. Men vi følte aldri at det var helt over, så jeg tror vi kommer til å ta en kort pause for så å snakke om det igjen.

"Spider-man 3" har premiere i Norge 4.mai. Se trailer til filmen her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen