(Bilde: Shutterstock)

Ute etter den perfekte selfie-appen?

Apple har laget en egen seksjon i amerikanske App Store.

Selfie-fenomenet ser ikke ut til å blåse over med det første. Nå har Apple laget en egen seksjon i den amerikanske utgaven av applikasjonsbutikken App Store, hvor de har samlet alle apper som kan ta kjappe og enkle selvportrett. 

Prøv noe nytt

Foto: Apple

De aller fleste tar nok selfiene sine i dag med den innebygde kameraappen, og er strålende fornøyd med det. Men, basert på utvalget av selfie-apper kan det virke som man går glipp av en hel del hvis man bare tar et bilde.

Du kan for eksempel bruke Snapchat-appen til å sende bildene dine til venner umiddelbart, 1 Second Everyday kan brukes til å ta en snapchat hver eneste dag, og så lagde det til et spennende (?) collage av selvportrett.

Bare i USA 

Foreløpig virker det som det kun er den amerikanske butikken som har fått en egen selfie-kategori, da de er litt raskere på å sette opp nye tjenester. Her i Norge anbefaler Apple deg fortsatt å laste ned Sotsji-apper, men dette vil trolig byttes ut snart med en norsk variant av selfie-kategorien.

Så, hvis du er glad i å ta selvportrett, eller selfies som er den nye betegnelsen, er det bare å smøre seg med tålmodighet, og vente på at norske App Store også får en selfie-kategori.

Oxford kåret årets år i fjor: 
«Selfie» slo ut både «Bitcoin» og «twerk»

(Kilde: Cnet)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen