Ute etter den perfekte selfie-appen?
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

Ute etter den perfekte selfie-appen?

Apple har laget en egen seksjon i amerikanske App Store.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Selfie-fenomenet ser ikke ut til å blåse over med det første. Nå har Apple laget en egen seksjon i den amerikanske utgaven av applikasjonsbutikken App Store, hvor de har samlet alle apper som kan ta kjappe og enkle selvportrett. 

Prøv noe nytt

Foto: Apple

De aller fleste tar nok selfiene sine i dag med den innebygde kameraappen, og er strålende fornøyd med det. Men, basert på utvalget av selfie-apper kan det virke som man går glipp av en hel del hvis man bare tar et bilde.

Du kan for eksempel bruke Snapchat-appen til å sende bildene dine til venner umiddelbart, 1 Second Everyday kan brukes til å ta en snapchat hver eneste dag, og så lagde det til et spennende (?) collage av selvportrett.

Bare i USA 

Foreløpig virker det som det kun er den amerikanske butikken som har fått en egen selfie-kategori, da de er litt raskere på å sette opp nye tjenester. Her i Norge anbefaler Apple deg fortsatt å laste ned Sotsji-apper, men dette vil trolig byttes ut snart med en norsk variant av selfie-kategorien.

Så, hvis du er glad i å ta selvportrett, eller selfies som er den nye betegnelsen, er det bare å smøre seg med tålmodighet, og vente på at norske App Store også får en selfie-kategori.

Oxford kåret årets år i fjor: 
«Selfie» slo ut både «Bitcoin» og «twerk»

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen