Utbrettbare høyttalere

Utbrettbare høyttalere

Den nye Jabra, BT8030 fungerer ikke bare som en trådløs stereohandfri, men også som en konferansehøyttaler. Alt du trenger å gjøre da, er å brette øreklokkene ut til en "remse". Når den er sammenbrettet som en øretelefon, kan du høre på musikk i stereolyd og besvare innkommende mobilsamtaler.

Les også:

- Test: Sonorix Bluetooth stereo headsett
- Test: Parrot Boombox - Party på boks
-
Håndfri i 24 karat gull

Til PC og mobil
Siden den bruker Bluetooth-grensesnittet kan den selvsagt også brukes til PC-en din (gitt at du har Bluetooth/USB-dongel eller Bluetooth innebygd). Dersom du bruker den til PC-en din, slipper du å ergre deg over kort batterilevetid. Den skal, ifølge fareastgizmos.com, ha hele 32timers samtaletid, 26 timer i høyttalermodus og 600 timer i hvilemodus. Dersom du hører på musikk når det kommer en innkommende samtale, blir musikken automatisk pauset.

Vi har på følelsen at herligheten ikke blir billig. Nå ligger den på 235 dollar i USA, altså rundt 1400 norske kroner, men den kan komme til å koste ca 2100 kroner i Norge dersom den kommer over "dammen". (Vi har sammenlignet priser på andre Jabra-produkter i Norge i forhold til i USA, og kommet frem til at prisene i USA er cirka 33% lavere).

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen